2 onder 1 kapwoning #026

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In De Klamp fase 2 komen 35 duurzame woningen, waaronder 18 prachtige 2 onder 1 kapwoningen. Bouwnummer 026 heeft een topgevel met stoere details en een woonoppervlakte van 138 m2. De fantastische dakkapel aan de linker zijgevel geeft een luxe en robuuste uitstraling aan de buitenzijde, binnen meer ruimte en lichtinval. Tel daar de extra grote aangebouwde berging bij op en het is meteen overduidelijk. Dit is jouw droomhuis!

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #026

ca. 138 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Een BENG nieuwbouwhuis

Vanaf 2021 is de EPC niet meer geldig en wordt dit BENG. Dat staat voor een Bijna Energie Neutraal Gebouw. BENG stelt dat iedere (nieuwe) woning in Nederland bijna helemaal of helemaal zelf zijn energie voor warmte en elektriciteit moet kunnen opwekken. Goed nieuws! De nieuwbouwwoningen in dit project zijn allemaal voorzien van een geldig BENG keurmerk en dus helemaal energiezuinig.


De belangrijkste informatie voor jou als je een nieuwbouwwoning koopt in dit project, is dat jouw woning straks aan de BENG eisen voldoet. Wil je meer weten over de technische details van BENG? Lees er alles over in dit nieuwsitem.