Opgeleverd

Buurtschap Techum

Techum is het 1e buurtschap dat is gebouwd in De Zuidlanden, het nieuwbouwgebied ten zuiden van Leeuwarden. Dit buurtschap is 100% verkocht en al helemaal gebouwd. Het buurtschap, dat is vernoemd naar de gelijknamige boerderij, is een wijk met zeer gevarieerde woningen, zeker geen doorsnee nieuwbouwwijk.

image alt

Net een fries dorp

Met de groene omgeving, knusse straten en typisch Friese woningen, is Techum het beste te vergelijken met een dorp op het Friese platteland. Kinderen kunnen er onbezorgd buitenspelen en naar de basisschool lopen. Om boodschappen te doen, pak je gewoon de fiets naar de buurtsuper. Het 1e deel van de wijk is klaar en geeft de prettige sfeer van de woonomgeving weer. Ga er gerust eens kijken en ervaar de gezelligheid en het dorpse karakter van de wijk Techum.

image alt

Wonen naar wens

Van erker tot bijkeuken of een extra slaapkamer op zolder. Niets staat de zoektocht naar jouw droomhuis meer in de weg.  In Techum bepaal je helemaal zelf hoe je woont. Aan de Estrik worden vrijstaande woningen gebouwd op 4 vrije kavels. Een uniek project, waarvoor een basiswoning is ontworpen met 3 uitbreidingsvarianten. De kavels zijn allemaal verkocht, op dit moment hebben we geen woningen of kavels meer te koop in Techum.