2 onder 1 kapwoning #021

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In De Klamp fase 2 komen 35 duurzame woningen, waaronder 18 prachtige 2 onder 1 kapwoningen. Bouwnummer 021 heeft een langskap, opvallende accenten in het metselwerk en een woonoppervlakte van 133 m2. Hier strijk je op een zonnige zaterdagochtend met je kop koffie en de krant neer op je terras. Genietend van de zon en dit moment voor jezelf kijk je nog eens tevreden rond. Ja, je voelt je hier echt helemaal thuis.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #021

ca. 133 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Een BENG nieuwbouwhuis

Vanaf 2021 is de EPC niet meer geldig en wordt dit BENG. Dat staat voor een Bijna Energie Neutraal Gebouw. BENG stelt dat iedere (nieuwe) woning in Nederland bijna helemaal of helemaal zelf zijn energie voor warmte en elektriciteit moet kunnen opwekken. Goed nieuws! De nieuwbouwwoningen in dit project zijn allemaal voorzien van een geldig BENG keurmerk en dus helemaal energiezuinig.


De belangrijkste informatie voor jou als je een nieuwbouwwoning koopt in dit project, is dat jouw woning straks aan de BENG eisen voldoet. Wil je meer weten over de technische details van BENG? Lees er alles over in dit nieuwsitem.