Opgeleverd

Maak kennis met Makelaardij Hoekstra

29 mei '20

Nu de start verkoop van De Klamp fase 2 steeds dichterbij komt, wordt het tijd om jou alvast kennis te laten maken met de makelaar. Met welke makelaar heb je straks te maken bij de verkoop van de woningen van De Klamp?

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning? Dan is Makelaardij Hoekstra jouw ontbrekende schakel. Nieuwbouwmakelaars Marjan Miedema, Rita Haarsma en Sjoerd Mulder kennen de nieuwbouwmarkt in Noord-Nederland op hun duimpje. Klinkt het gunstige effect op jouw energierekening, de indeling naar keus en het weinige onderhoud aan het huis de opeenvolgende jaren jou voordelig in de oren? Makelaardij Hoekstra helpt jou graag op weg naar jouw gedroomde nieuwbouwwoning.

image alt

Marjan Miedema

Marjan Miedema kent de nieuwbouwmarkt in het noorden van A tot Z. Ze is al 16 jaar werkzaam bij Makelaardij Hoekstra, waarvan 12 jaar als nieuwbouwmakelaar. "Het grote voordeel van nieuwbouw is dat het huis volledig nieuw wordt opgeleverd, tot de tuin aan toe. Je leeft niet in de sporen van de vorige bewoners en binnen de kaders kan de toekomstige bewoner helemaal zijn eigen invloed uitoefenen. Als nieuwbouwmakelaar ben je achter de schermen natuurlijk al vanaf het begin bij een project betrokken. De toekomstige bewoners neem je gaandeweg bij de arm door dat gehele proces. Die ondersteunende rol maakt het werk als nieuwbouwmakelaar zo ontzettend leuk", vertelt Marjan.

De Zuidlanden staat garant voor genieten

“Er zitten vele nieuwe ontwikkelingen in de pijplijn als het gaat om nieuwbouwplan De Zuidlanden”, weet Marjan, te vertellen. Als huismakelaar van dit gebied, zette Marjan al bijna vanaf dag één voet op ‘De Zuidlander grond.’ Het markante stadsdeel is dan ook uiterst in trek. Het unieke concept waaronder de buurtschappen Techum, Goutum Súd en Wiarda en De Klamp vallen, vertoont qua architectuur een typisch Fries voorkomen. Een verzameling Friese dorpen is hiervoor de toetssteen.

Eén van de redenen tot het aanzienlijke succes van De Zuidlanden is het gemêleerde aanbod van woningen. “Dat varieert van hoek- en rijwoningen tot 2 onder 1 kapwoningen en riante vrijstaande woningen. De natuurrijke omgeving die het landelijke leven ademt, maar toch op steenworp afstand van het Leeuwarder stadshart ligt, maakt De Zuidlanden met afstand een heerlijke plek om te wonen.” Daarnaast is er ook aandacht besteed aan duurzaam wonen en bouwen. De Klamp bijvoorbeeld zal volledig gasloos gebouwd worden. 

Meld je aan!

Zou je graag in De Zuidlanden willen wonen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen van De Klamp. We kunnen nu al onthullen dat fase 2 binnenkort in verkoop gaat. Goed nieuws!

Bekijk de beschikbare woningen Naar woningaanbod
Verrassend en vertrouwd Visie