Opgeleverd

Feestelijk moment voor de kopers van De Klamp fase 2

24 juni '22

Gisteren was er een feestelijk moment voor alle kopers van De Klamp fase 2. De bouw van deze duurzame woningen is in volle gang en dit was een mooi moment om gezamenlijk een feestje te vieren op de bouwlocatie. Daarnaast konden de kopers een kijkje nemen naar de bouw van hun woning. Na afloop was er een moment voor de nieuwe bewoners om even kennis te maken met hun nieuwe buren. Het was een gezellige feestelijke dag!

image alt

Geen doorsnee nieuwbouwwijk

"Buurtschap De Klamp is geen doorsnee nieuwbouwwijk. Er is voor gekozen om cultuurhistorische aspecten te behouden. Wie straks in het buurtschap woont, ziet de natuurlijke waterlopen, archeologische vindplaatsen, de monumentale boerderijen en de afgegraven terp. De Klamp is daarmee een prachtige aanvulling op alles wat al gebouwd is in De Zuidlanden", aldus Pier Reitsma, Ontwikkelingsmanager bij BPD. "Fijn dat we hier nu staan met al die blije kopers. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Ik wens iedereen heel veel woonplezier op deze bijzondere plek."

image alt

Een wens voor jouw woning

Toekomstige bewoners Jacobina Bandstra en Hielke Bekius schrijven onder toeziend oog van Pier Reitsma, ontwikkelingsmanager BPD, een wens op de steen die in de woning geplaatst wordt.

Ontdek het zelf Elke buurtschap een eigen karakter
Kom maar even kijken Uiteenlopende woningtypes