Rijwoning #031

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In De Klamp fase 2 komen 35 duurzame woningen, waaronder 11 tussenwoningen. Bouwnummer 031 heeft een topgevel, opvallende details in het metselwerk en een woonoppervlakte van 129 m2. Stel je eens voor… Het is volop zomer. Je hebt net een ontspannen wandeling met de hond door de mooie omgeving gemaakt. Vanavond in de tuin eten? Nodigen we de buren ook uit, kunnen de kinderen daarna nog even gezellig samen spelen. Zie je het al voor je?

In aanbouw / bewoond

Rijwoning #031

ca. 129 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Een BENG nieuwbouwhuis

Vanaf 2021 is de EPC niet meer geldig en wordt dit BENG. Dat staat voor een Bijna Energie Neutraal Gebouw. BENG stelt dat iedere (nieuwe) woning in Nederland bijna helemaal of helemaal zelf zijn energie voor warmte en elektriciteit moet kunnen opwekken. Goed nieuws! De nieuwbouwwoningen in dit project zijn allemaal voorzien van een geldig BENG keurmerk en dus helemaal energiezuinig.


De belangrijkste informatie voor jou als je een nieuwbouwwoning koopt in dit project, is dat jouw woning straks aan de BENG eisen voldoet. Wil je meer weten over de technische details van BENG? Lees er alles over in dit nieuwsitem.