2 onder 1 kapwoning #025

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In De Klamp fase 2 komen 35 duurzame woningen, waaronder 18 prachtige 2 onder 1 kapwoningen. Bouwnummer 025 heeft een topgevel met stoere details en een woonoppervlakte van 138 m2. Na een dag werken wordt je thuis vrolijk begroet door de kinderen. Ze hebben weer zoveel beleefd met hun vriendjes in de buurt! Samen met je partner kijk je ’s avonds nog eens tevreden rond in jullie nieuwe huis. Ja, dit voelt echt goed. 

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #025

ca. 138 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Een BENG nieuwbouwhuis

Vanaf 2021 is de EPC niet meer geldig en wordt dit BENG. Dat staat voor een Bijna Energie Neutraal Gebouw. BENG stelt dat iedere (nieuwe) woning in Nederland bijna helemaal of helemaal zelf zijn energie voor warmte en elektriciteit moet kunnen opwekken. Goed nieuws! De nieuwbouwwoningen in dit project zijn allemaal voorzien van een geldig BENG keurmerk en dus helemaal energiezuinig.


De belangrijkste informatie voor jou als je een nieuwbouwwoning koopt in dit project, is dat jouw woning straks aan de BENG eisen voldoet. Wil je meer weten over de technische details van BENG? Lees er alles over in dit nieuwsitem.