2 onder 1 kapwoning #009

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In De Klamp fase 2 komen 35 duurzame woningen, waaronder 18 prachtige 2 onder 1 kapwoningen. Bouwnummer 009 is echt een parel. De elementen in de dakranden van de topgevel doen denken aan klassieke trapgevels. De stoere raamomlijsting en opvallende contrasten in het metselwerk maken deze stijlvolle woning met een woonoppervlakte van 138 m2 helemaal af. Samen met je partner loop je nog eens tevreden rond in jullie nieuwe huis. Ja, dit is echt een droom die werkelijkheid is geworden.

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning #009

ca. 138 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
Zuid, Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Een BENG nieuwbouwhuis

Vanaf 2021 is de EPC niet meer geldig en wordt dit BENG. Dat staat voor een Bijna Energie Neutraal Gebouw. BENG stelt dat iedere (nieuwe) woning in Nederland bijna helemaal of helemaal zelf zijn energie voor warmte en elektriciteit moet kunnen opwekken. Goed nieuws! De nieuwbouwwoningen in dit project zijn allemaal voorzien van een geldig BENG keurmerk en dus helemaal energiezuinig.


De belangrijkste informatie voor jou als je een nieuwbouwwoning koopt in dit project, is dat jouw woning straks aan de BENG eisen voldoet. Wil je meer weten over de technische details van BENG? Lees er alles over in dit nieuwsitem.