Voortgang laatste werkzaamheden van De Klamp

Opgeleverd

Voortgang laatste werkzaamheden en eerste opleveringen

23 januari '23

In dit nieuwsbericht informeren we je graag over de actuele planning en een overzicht van werkzaamheden die binnen het nieuwbouwproject plaatsvinden.

Alle woningen zijn alweer geruime tijd uit de steigers waardoor ze meteen een heel ander gezicht krijgen. Er wordt volop gewerkt aan de afbouw van uw woning.  Er wordt begonnen met het afmonteren van het sanitair. De wanden worden afgewerkt, de meterkasten worden aangesloten, de vensterbanken worden geplaatst, de raamkozijnen worden afgetimmerd, deuren en deurkozijnen worden geplaatst, de woningen worden waar nodig gekit en de laatste timmerwerkzaamheden zoals het plaatsen van de trapleuningen worden uitgevoerd. Ook worden de woningen schoongemaakt voor oplevering.

image alt

Bezoek bouwplaats

Tot de woningen worden opgeleverd geldt nog steeds onderstaande:

Graag willen wij uw en onze veiligheid waarborgen, op een bouwplaats is het niet veilig om zomaar rond te lopen en de woning te bezichtigen. Dit geldt zowel voor de werkdagen als de dagen wanneer er niet gewerkt wordt.

Betalingen

Graag attenderen wij u erop dat er bij ons geen openstaande bedragen mogen  zijn  met  betrekking  tot  uw  woning  op  de  dag  van  de  oplevering  van  uw  woning. De   sleutels   van   uw   woningen   zullen   niet   worden   overhandigd   als   er   bij   ons openstaande bedragen op dag van oplevering zijn. Het is uw eigen verantwoordelijkheid   om   e.e.a.   tijdig   te   regelen   met   uw   hypotheek-   en/of geldverstrekker. Wij treden niet in contact met de hypotheek- en/of geldverstrekker.  Voor  de  opleverpunten  hebben  wij  een  bankgarantie  gesteld, hiervoor hoeft ook geen bedrag te worden achtergehouden of in depot te worden gestort bij de notaris.

image alt

Prognose

Betreffende de oplevering kunnen we momenteel meegeven dat we gestart zijn met het opleveren van de eerste woningen. Bouwnummer 1 tot en met 5 is voor de kerstvakantie opgeleverd. Tot en met bouwnummer 9 is aangeschreven over de opleveringen, de andere woningen worden aangeschreven zodra de woning daar gereed voor is. Als alles volgens loopt start het invoeren van de Nuts voorzieningen van bouwnummer 10 tot en met 19 volgende week. De prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning. Aan deze prognose kunnen daarom geen rechten ontleend worden. De oplevering zal in ieder geval conform het contract binnen het beschikbaar aantal werkbare werkdagen plaatsvinden.

Zodra er zich een wijziging in de prognose voordoet zullen wij u daarvan, middels de    nieuwsbrief in kennis stellen. Een aantal weken voor de definitieve oplevering ontvangt u de exacte datum en het tijdstip voor de oplevering van uw woning.

Vragen?

Neem contact op met onze kopersbegeleider Sharon Hardenveld op telefoonnummer  0228- 784357. Sharon is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.30  uur en  13.00  uur.

Uiteraard kun je ook altijd een vraag stellen via vragen & feedback op het kopersportaal.

De Klamp - Leeuwarden
Blijf op de hoogte Nieuws
Beleef de locatie Dorps wonen in De Klamp