Opgeleverd

Voortgang en prognose | De Klamp fase 1

19 oktober '20

De laatste bouwupdate was vlak voor de zomervakantie. Het is intussen herfst geworden en het weer gaat veranderen met meer regen en wind. De werknemers van aannemingsbedrijf Kuin BV zijn ondanks het wisselvallige weer volop aan het werk aan de 43 woningen in Leeuwarden.

Update vanaf de bouwplaats

Een aantal woningen zijn al wind- en waterdicht gemaakt en uit de steigers. De installateurs hebben bij de eerste 5 vrijstaande woningen de voormontage afgerond en de cementdekvloeren aangebracht. Bij de eerste 10 vrijstaande woningen staan de trappen gesteld en afgelopen week start de gibobouwer met de binnenwanden vanaf bouwnummer 43 en terug. Binnenkort verwacht Kuin BV dat de laatste vrijstaande woningen onder de pannen zijn. Verder zijn de kappen van de rijwoningen met bouwnummer 1 t/m 5 geplaatst. De kappen van bouwnummer 6 t/m 10 worden deze week geplaatst. Alle zoldervloeren liggen erop en de lijmer is bezig met de zoldertoppen vast te lijmen. Tot slot is de metselaar druk bezig met de gevels op de begane grond en de verdiepingen van de 27 rijwoningen. 

De bouw verloopt voorspoedig en de prognose is dat de eerste woningen in februari 2021 worden opgeleverd. Dit is een prognose waar geen rechten aan verleend kunnen worden.

  Terug naar nieuwsoverzicht
  Update De Klamp fase 2