Verkoop De Klamp fase 2 gestart

4 maart '21

Het is zover! De verkoop van De Klamp fase 2 is gestart! Je hebt tot woensdag 10 maart 17.00 uur de tijd om je online in te schrijven voor de woningen. Wie weet hoor je binnenkort dat je een optie hebt op jouw droomwoning!

Maak nu je keuze
image alt

Kies uit 35 prachtige woningen

Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Alle beschikbare stukken kan je direct downloaden.

Heb je interesse in 1 of meerdere woningen in deze fase? Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door (max. 5 woningen). Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Doe dat dan snel want je kunt alleen die ene favoriete woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Vraag digitale brochure aan

De digitale brochure van De Klamp fase 2 is nu te bekijken én te downloaden. Je vindt er alle informatie van de woningtypes en een compleet overzicht van de bouwnummers in deze fase. Allemaal gebundeld om jouw nieuwe huis en woonomgeving aan je vrienden en familie te laten zien! Je kunt de brochure downloaden op de pagina Woningen bij het bouwnummer van je voorkeur. Veel leesplezier!

Ingeschreven, hoe nu verder?

Op woensdag 10 maart om 17.00 uur sluit de inschrijving. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Die vindt plaats op donderdag 11 maart. We proberen zoveel mogelijk kandidaten de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij verschillende criteria. Lees hier welke criteria dat zijn.

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of een woning al dan niet aan jou is toegewezen. Welke woning dat is, zie je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Je hebt dan een optie op die woning. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan ben je reservekandidaat. Ook dat zie je in jouw account.