23 mei 2019

Online start verkoop De Klamp fase 1

Donderdag 23 mei start om 17:00 uur de online verkoop van de woningen in De Klamp fase 1. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de woningen van De Klamp? Dan ontvang je op donderdag 23 mei een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 23 mei de nieuwsbrief. 

Verkoopprocedure en toewijzing

3 mei '19

Tot maandag 3 juni 17:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op dinsdag 4 juni is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Meer over de toewijzing zie je in stap 4 van het filmpje hieronder. 

Informatieavond bij Hoekstra makelaardij

Speciaal voor de start verkoop van de 43 woningen van De Klamp is op donderdag 23 mei een informatieavond bij de makelaar. Het kantoor van Hoekstra aan de Willemskade 9 in Leeuwarden is open tussen 17:00 en 19:00 uur. Hier kun je terecht voor informatie over het gebied en natuurlijk de woningen van De Klamp fase 1.