4 maart 2021

Start verkoopdatum bekend | De Klamp fase 2

De start verkoopdatum voor alle 35 woningen van De Klamp fase 2 is bekend. Deze fase bestaat uit hoek- en rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Aan jou de keus!

Zie jij jezelf hier wonen?

11 februari '21

Op donderdag 4 maart 2021 om 15.00 uur start de verkoop en kan je jouw voorkeuren online doorgeven, via het Mijn Eigen Huis account. Je kan jouw voorkeuren doorgeven tot en met woensdag 10 maart tot 17.00 uur. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt op donderdag 11 maart, per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen. 

image alt

Sneak peek

We kunnen je al een sneak peek geven van de definitieve impressies die je binnenkort allemaal onder het woningaanbod kan vinden. Op deze impressie vind je 2 onder 1 kapwoningen met bouwnummer 16 en 17. De woningen hebben een woonoppervlakte van 133 m2 en 138 m2. Allebei met 3 slaapkamers en een berging met oprit om je auto neer te zetten. Heb je interesse in deze bouwnummers? Vergeet dan niet om ze op jouw wensenlijst te plaatsen. Als de verkoop is gestart kan je jouw favoriete bouwnummers vanuit je wensenlijst in het winkelmandje plaatsen. Handig toch?

Wil je meer weten over de kenmerken van de woningen? Kijk dan snel onder het woningaanbod, want alle kenmerken per bouwnummer staan online.

Ga naar woningaanbod

Mis je nog informatie?

De start verkoop begint al snel en veel informatie kan je al onder de woningpagina vinden. Heb je nog vragen over meerwerkopties en wil je weten wanneer de definitieve impressies te zien zijn of ben je benieuwd naar de prijzen? Geen zorgen. Ondanks dat we alleen de schetsen en de kenmerken van de woningen met je gedeeld hebben, zijn we nog bezig om alles klaar te zetten. In de aanloop naar de start verkoop gaan we alle informatie delen. Vergeet je dus niet om je aan te melden!