Opgeleverd

Voortgang De Klamp fase 2

21 december '20

De ontwikkeling van de Klamp fase 2 heeft niet stilgestaan en de start verkoop is in zicht. We kunnen dan ook aankondigen dat de verwachte start verkoop in 2021 zal starten! Gezien de grote belangstelling naar woningen in De Zuidlanden hebben we besloten in één keer met 35 woningen in verkoop te gaan. Zo maak jij meer kans op jouw droomwoning.

Kies uit 35 koopwoningen

Het ontwerp van de woningen krijgt steeds meer vorm. In deze fase realiseren we 35 woningen met hoek- en rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. Allemaal met een heerlijke tuin met voldoende parkeerplekken in de omgeving. We zullen de schetsen, plattegronden, prijzen en de definitieve impressies volgend jaar met jullie delen. Daarnaast zullen we een stapje verder gaan in het verduurzamen van de woningen. De woningen zullen dan ook volledig in BENG uitgevoerd worden. 

image alt

Wat betekent dit voor jouw woning en woongenot?

De eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG) garanderen jou als (toekomstig) bewoner van een nieuwbouwhuis nóg meer wooncomfort. Je krijgt de zekerheid dat:

  • de woning energiezuinig is ontworpen
  • de installaties weinig energie verbruiken 
  • minimaal de helft van het ‘gebouwgebonden’ energiegebruik (dit is iets anders dan het huishoudelijk energiegebruik) duurzaam wordt opgewekt

Nieuwbouwwoningen die voldoen aan BENG zijn verder volledig gasloos. Extra investeringen in (zich terugverdienende) maatregelen zoals een bodemwarmtepomp en een Warmte terugwininstallatie (WTW-systeem), verzekeren jou bovendien van:

  • een woning met passieve koeling (voorbereid op de steeds warmere zomers in Nederland)
  • een aangenaam binnenklimaat
  • een lage energierekening

Bereid je voor!

De verkoop zal in 2021 gaan starten. Wil jij je alvast voorbereiden voor het koopproces? Klik hieronder om alles te weten over het kopen van een nieuwbouwwoning.

Heb jij je al ingeschreven als belangstellende? Dan word je als eerste op de hoogte gehouden over de laatste ontwikkelingen en ontvang je bericht zodra de verkoop start.