Opgeleverd

Rondje over de bouwplaats van De Klamp

27 oktober '22

Aannemer Kuin BV heeft weer een nieuwe update over de voortgang van de woningen van De Klamp. Wat is er de afgelopen periode allemaal op de bouwplaats gebeurd?

De Klamp - Leeuwarden
De Klamp - Leeuwarden
image alt

Werkzaamheden

Een deel van de woningen bevindt zich in de afbouw fase. Wanneer de voeger, schilder en glaszetter klaar zijn bij de laatste woningen, zullen ook hier de steigers zakken en komen deze woningen in de afbouwfase. Alle woningen zijn voorzien van dakpannen. Veel werkzaamheden vinden op dit moment vooral binnen in de woningen plaats. De trappen zijn geplaatst en de installateurs zijn bezig met het aanbrengen van de elektra- en cv leidingen op de vloer. De cementdekvloer wordt bij de eerste woningen aangebracht. Hierna kunnen de gibo wanden worden gesteld en geplaatst, waarna er kan worden gestart met het aanbrengen van het elektra in de wanden. Ook wordt er rondom de woningen gestart met het grondwerk, waarbij de achtertuinen op hoogte worden gebracht en de bergingsvloeren worden geplaatst.

Update prognose

Betreffende de oplevering kan de aannemer momenteel meegeven dat ze er aan werken om te beginnen met opleveren van de eerste woningen aan het begin van het 1e kwartaal van 2023. De prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning. Indien er zich onvoorziene zaken voordoen zoals bijvoorbeeld: leveringsproblemen van materialen, vertraging bij Nutsbedrijven of faillissement van een onderaannemer, dan kan er een verschuiving plaatsvinden. Aan deze prognose kunnen daarom geen rechten ontleend worden.

De Klamp - Leeuwarden
Blijf op de hoogte Nieuws
Beleef de locatie Dorps wonen in De Klamp