Rabobank duurzaamheidskorting

2 maart '21

[ADVERTENTIE] De woningen in De Klamp fase 2 zijn zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed nieuws voor je maandelijkse energielasten, maar kan ook een extra voordeel opleveren voor je hypotheek! Want koop je in De Klamp fase 2 een nieuwbouwwoning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een mooie korting op je hypotheekrente.

image alt

Duurzaam wonen

We vinden het belangrijk dat het energieverbruik in jouw woning zo laag mogelijk is. We zorgen daarom onder meer voor uitstekende isolatie en ventilatie, en brengen vloerverwarming aan. We plaatsen zoveel mogelijk zonnepanelen en gebruiken alternatieve oplossingen voor gas. 

Zo bouwen we comfortabele en duurzame woningen die generaties lang mee kunnen gaan en zo min mogelijk impact hebben op het milieu. En die lagere maandlasten? Die zijn natuurlijk mooi meegenomen! 

image alt

Korting op de hypotheekrente

De Rabobank stimuleert deze duurzame manier van nieuw bouwen met de duurzaamheidskorting. Je krijgt een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente als je een woning koopt met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4 of lager.

Alle voorwaarden en meer informatie over de duurzaamheidskorting bij aankoop van een nieuwbouwwoning vind je op de website van de Rabobank. Daar kun je ook direct jouw maximale hypotheek berekenen.

Meer info

Afspraak maken met Rabobank

Droom jij van wonen in nieuwbouwproject De Klamp fase 2 en wil je meer weten of jouw mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Arjan Eerhart van de Rabobank voor een videogesprek en laat je informeren over jouw mogelijkheden. In het gesprek komen dezelfde onderwerpen als bij een live afspraak aan bod. Je bespaart alleen een hoop reistijd en zit in je eigen omgeving. Je ontvangt een advies die past bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst wooncomfort ervaart. Daarnaast vertelt Arjan je graag meer over de duurzaamheidskorting van Rabobank op je hypotheekrente. De woningen in De Klamp komen hiervoor in aanmerking. En dat kan een hypotheek bij Rabobank extra aantrekkelijk maken. 

Rabobank

Contactgegevens

Telefoon: (06) 51 36 40 86
E-mailadres: [email protected]

  Meer over BENG
  Bekijk het woningaanbod