Opgeleverd

Past jouw droomwoning binnen je budget?

24 februari '21

De prijzen per bouwnummer van de woningen van De Klamp fase 2 zijn bekend. Er worden 35 hoek- en rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen gerealiseerd. Bekijk hieronder de volledige prijslijst of ga naar de pagina Woningen en klik op jouw favoriete bouwnummer om de exacte prijs in te zien.

Prijslijst De Klamp fase 2
image alt

Vergroot je kans!

Je kan je kans op jouw droomwoning vergroten door een financiële check te uploaden. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Daarmee laat je aan ons zien dat jij de woning kunt financieren of betaalt met eigen middelen. Nadat de verkoop is gestart kun je ons dit laten weten door een brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in jouw persoonlijke account.

Wensenlijst

Vergeet niet om alvast jouw voorkeur op je wensenlijst te zetten. Hoe? Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Ga naar de woningenpagina en klik op je favoriete woning. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel! 

Geef je voorkeur door Bekijk het woningaanbod
Welkom in je nieuwe thuis Ontdek De Klamp