Opgeleverd

Impressies en plattegronden staan online

19 februari '21

Eerder hebben we de schetsen met je gedeeld. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de woningen van De Klamp fase 2, er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter, want wij hebben de impressies en plattegronden online gezet. Nieuwsgierig? Bekijk de beelden hieronder.

Een sfeervol straatbeeld

Dit zijn de sfeervolle beelden van het straatbeeld van De Klamp fase 2. We kunnen begrijpen dat je ook heel nieuwsgierig bent naar de binnenkant van de woningen. Daarom hebben we ook een aantal impressies laten maken van het interieur en die komen binnenkort online onder het woningaanbod.

Weten welke impressie bij welk bouwnummer hoort? Je ziet het op de pagina Woningen. Heb je al een favoriet gekozen?

Bepaal je indeling

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De plattegronden van alle bouwnummers van De Klamp fase 2 staan nu online. Je krijgt direct een goed idee hoe de woningen zijn ingedeeld. Kun jij je al voorstellen hoe jij je nieuwe woonplek wilt inrichten? Laat je gedachten de vrije loop!

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om deze plek naar wens aan te passen. Onder je favoriete bouwnummer op de pagina Woningen kan je nu 2 varianten verkooptekeningen downloaden. Degene met de titel OPTIES erin biedt andere mogelijkheden voor je woning. Deze verkooptekeningen kan je uiteraard ook allemaal vinden in je Mijn Eigen Huis account.