Opgeleverd

Eerste schetsen De Klamp fase 2

21 januari '21

De Klamp fase 2 is volop in voorbereiding en het is tijd om de eerste schetsen te delen. Dit zijn heel duidelijk nog schetsen, maar ze geven al wel een goed beeld hoe mooi de woningen straks worden. De impressies en plattegronden zijn nog in ontwikkeling en volgen op een later moment. 

image alt

2 onder 1 kapwoningen

In de 2e fase van De Klamp komen 18 2 onder 1 kapwoningen. Deze eerste, algemene schets geeft al een goede indruk van deze fraaie 2 onder 1 kapwoningen. Er zijn nog diverse varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een woning met een topgevel en een Frans balkon.

Bekijk deze woningen
image alt

Hoek- en rijwoningen

Ook in deze fase van de Klamp komen diverse hoek- en rijwoningen. De 11 woningen variëren in uitstraling. Zo hebben een aantal rijwoningen ook hier een Frans balkon, een topgevel en zelfs een tuitgevel. Zodra de impressies van de woningen verder zijn uitgewerkt, zal je zien hoe uniek en afwisselend de woningen zijn door onder andere het metselwerk. Iets wat kenmerkend is bij deze woningen in De Klamp. 

Bekijk deze woningen

Schetsimpressie straatbeeld

Om je alvast een idee te geven van het straatbeeld in De Klamp heeft de architect meerdere schetsen gemaakt die we dan ook graag met je delen. Zie jij jezelf hier al wonen? Meld je dan nu alvast voor deze projectfase aan door een persoonlijk account aan te maken en je wordt als eerste op de hoogte gehouden wanneer de verkoop van deze woningen start.