Opgeleverd

Bouwupdate De Klamp fase 2

20 juli '22

We hebben weer een update ontvangen van de bouw van de 35 woningen van de tweede fase van De Klamp. Lees verder om meer te weten te komen over de actuele planning en een overzicht van de werkzaamheden van de afgelopen periode.

image alt

Voorspoedige verloop

De eerste woningen zijn uit de steigers en hebben daardoor meteen een heel ander gezicht. Het metselwerk voor de meeste woningen komt langzaam tot zijn einde. De eerste 23 woningen zijn voorzien van kappen. Als de kappen zijn geplaatst worden de goten en boei delen gemaakt, hierna worden de dakpannen gelegd. De eerste 9 woningen zijn voorzien van dakpannen. Na het leggen van de dakpannen en het plaatsen van de zonnepanelen gaan de voegers verder met
het voegen van de woningen. De voegers beginnen boven aan de woningen, net zoals het plaatsen van het glas in de ramen. Zodat als de schilder hierna klaar is de steigers langzaam kunnen worden gedemonteerd. Wanneer de dakbedekking is geplaatst op de aanbouwen en garages, zijn de woningen wind- en waterdicht en komen deze langzaam in de afbouwfase.

Prognose oplevering

De aannemer geeft aan dat ze werken aan het eerste kwartaal van 2023 om de woningen op te leveren. De prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning. Indien er zich onvoorziene zaken voordoen zoals bijvoorbeeld: leveringsproblemen van materialen, vertraging bij Nutsbedrijven of faillissement van een onderaannemer, dan kan er een verschuiving plaatsvinden. Aan deze prognose kunnen daarom geen rechten ontleend worden.

Benieuwd? Meer nieuws lezen
Bekijk de impressies Woningen van De Klamp