"Klaar voor de toekomst met verwijzing naar het verleden"

4 februari '21

De Wolff & Partners is als architect verbonden aan het project De Klamp. De architectuur van de woningen zorgt voor een sterke identiteit met de vriendelijke uitstraling van het Friese dorp. Het beeld wordt gekenmerkt door een rijke uitstraling van de woningen met toepassing van verschillende metselwerk verbijzonderingen en een divers daklandschap. De daken worden voorzien van keramische dakpannen. Het is een prachtig divers plan, klaar voor de toekomst met verwijzingen naar het verleden. 

image alt

Openheid en kleur

De gevels van de woningen worden getypeerd door de grote openheid, welke wordt versterkt door verschillende franse balkons verspreidt door het plan. Samen met het frisse kleurgebruik zorgt dit voor een toegankelijke en vriendelijke uitstraling van de woningen. 

Variërend beeld

Op verschillende locaties binnen het plan worden speciale elementen aan de woningen toegevoegd welke de overgang naar het open landschap tussen de buurtschappen of op de hoekpunten bij kruisende wegen markeren.

Om het variërende beeld tussen de woningen met de vele topgevels, metselwerk accenten en speciale elementen compleet te maken zijn er voor de kopers nog veel uitbreidingsopties om de woning geheel eigen te maken.

Heb jij interesse in een woning in De Klamp fase 2. Maak alvast een persoonlijk account aan en je wordt als eerste op de hoogte gehouden wanneer de verkoop start.