Wonen in een Ekowood pakhuis

16 januari '20

Wist je dat meer dan driekwart van de woningen op de wereld van hout is? Het is oersolide en aardbevingsbestendig. Je zou verwachten dat we allemaal in zo’n betrouwbare woning wonen. Ben je geïnteresseerd? Dan is dit nu jouw kans om in een moderne en duurzame woning op een prachtige locatie in Leeuwarden te wonen. Meld je nu direct aan voor de Ekowood pakhuis!

image alt

De Ekowood pakhuizen worden gebouwd van duurzaam geproduceerd hout en herbruikbare bouwmaterialen waar veel aandacht is voor herkomst, milieuvriendelijke productie en transport. De woning is energiezuinig, geluiddempend, zomers koel en in de winter aangenaam warm. Dit pakhuis is een ideale gezinswoning maar ook 'empty nesters' wonen hier royaal met gecombineerd baden en slapen op de verdieping.

image alt

De pakhuizen in Wiarda zijn bijzonder en vooruitstrevend. Zo zijn de woningen grotendeels houtskelet, waarbij de isolatie ook van hout is. Dit hout is duurzaam geproduceerd. De verwerking van boom tot bouwmateriaal kost relatief weinig energie. En er is geen sprake van roofbouw; voor iedere gekapte boom die wordt gebruikt geldt een terugplant verplichting.

Zie jij jezelf al wonen in een Ekowood pakhuis?

Bekijk woningaanbod
Geïnteresseerd? Maak een Mijn Eigen Huis account aan
Heb je een vraag? Neem gauw contact met ons op