Neem een kijkje in de Ekowood modelwoning

9 juni '22

Één van de onlangs opgeleverde Ekowood pakhuizen wordt nu gebruikt als modelwoning. We hebben daar mooie foto's van ontvangen, zodat we hier een goed beeld krijgen van alle mogelijkheden. Beleef zelf hoe uniek de woning is! Geschikt voor iedereen die interesse heeft in het biobased en circulaire woonconcept. Maar ook voor toekomstige kopers die bijvoorbeeld het woonklimaat met infrarood panelen en damp-open bouwsysteem willen ervaren, is dit een ideale mogelijkheid.

image alt

Inrichting van de modelwoning

De begane grond van de modelwoning is volledig ingericht. De moderne keuken, met apparatuur, is van Voortman Keukens. De productie is klimaatneutraal. De positieve besparingen die reeds zijn gerealiseerd, worden gecompenseerd. Ook zijn de apparaten duurzaam geproduceerd en wordt er optimaal gebruik gemaakt van gerecycled plastic en staal.

Het toilet is afgewerkt met Keratop Tec-Board panelen van Raab Kärcher. Deze prefab panelen zijn gemaakt van hardschuim en hebben groot formaat keramische tegel als afwerking. Hierdoor zijn er minder handelingen met minder kosten tijdens de bouw nodig.

De 1e en 2e verdieping van de modelwoning zijn casco opgeleverd. De wanden zijn nog niet afwerkt en de badkamer en toilet hebben geen sanitair en tegels. Hier krijg je het optimale Ekowood gevoel en kun je zien hoe de woningen gebouwd zijn!

Meer weten over Ekowood Houses

Wil je meer weten over de Ekowood woningen en zelf ervaren hoe uniek dit concept is? Neem dan contact op met Ekowood Houses.

Ekowood Houses
Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord
Blijf op de hoogte Wat speelt er in De Zuidlanden