De Zuidlanden: 3 redenen om daar te wonen!

25 maart '20

Als koper zijnde zoek je een locatie waar jij je denkt thuis te voelen. Als nieuwbouw jouw voorkeur heeft in combinatie met duurzaamheid, dan is een woning in De Zuidlanden een goede optie voor je. Waarom? Bekijk hieronder waarom jij in De Zuidlanden wil wonen.

Rust en ruimte

Ontdek het prachtige Friese landschap met eindeloze vergezichten, indrukwekkende terpen, gezellige dorpjes, historische kerken, oude dijken en genoeg mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. In de Zuidlanden vind je de rust, maar ook meer ruimte om jouw droom te realiseren. Begin en eindig jouw dag met een ontspannen gevoel.

Rust en ruimte
Saamhorigheid in de wijk

Saamhorigheid in de wijk

Friezen voelen zich vaak verbonden met hun regio en zijn trots op hun taal, nuchterheid en hun kwaliteit van leven. Elkaar helpen wanneer het nodig is. Initiatieven organiseren in hun buurt. Gezellig samen borrelen. Bijpraten met de buren door middel van een buurt BBQ. Dit gevoel van saamhorigheid past bij De Zuidlanden.

Op steenworp afstand van Leeuwarden

De Zuidlanden is ideaal gelegen, want het is de perfecte uitvalbasis voor een bezoekje aan het mooie historische centrum van Leeuwarden. Met 15 minuten fietsen zit je al in de bruisende stad met een uitgebreid winkelaanbod, bioscopen, restaurants, musea en andere voorzieningen. Wonen in de Zuidlanden biedt het beste van beide werelden.

Op steenworp afstand van Leeuwarden

Nieuwbouwgebied De Zuidlanden bestaat uit meerdere buurtschappen waarvan de Klamp en Wiarda nog woningen beschikbaar hebben. Helemaal overtuigd om hier te wonen? Bekijk dan snel ons woningaanbod. Wellicht kom je hier jouw droomhuis tegen.

  Lees meer over de wijken
  Bekijk beschikbaarheid