Planning De Klamp

De Klamp wordt het nieuwste buurtschap in de Zuidlanden. Als een echt Fries dorp met kaatpleintjes bestaat deze buurt straks uit circa 300 woningen die in meerdere fases worden verkocht. Hier woon je tussen de stad en het platteland, aan vaarwater.

image alt

De Klamp fase 2 in aanbouw

In maart 2021 is de verkoop gestart van 35 woningen in de tweede fase van De Klamp. Er is een breed aanbod aan rijwoningen, hoekwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. De laatste tekenafspraak is geweest en alle woningen zijn nu verkocht. In oktober 2021 zijn de eerste bouwwerkzaamheden gestart. Prognose voor de oplevering van deze woningen staat voor het eerste kwartaal van 2023.

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden op de bouwplaats? Neem dan geregeld een kijkje bij onze nieuwsberichten. We plaatsen dan updates over de bouw van De Klamp fase 2.

image alt

De Klamp fase 1 opgeleverd

De eerste fase in De Klamp bestaat uit 43 woningen. Het aanbod bestaat uit 16 vrijstaande woningen en 17 rijwoningen. De online verkoop was in mei 2019 en alle woningen zijn in dat jaar allemaal verkocht. In januari 2020 startte de eerste bouwwerkzaamheden en in juni 2021 zijn alle woningen opgeleverd. Dat betekent dat de woningen nu allemaal bewoond worden.

Maak je eigen account Mijn Eigen Huis
Ook wonen in De Zuidlanden? Bekijk het aanbod