Jouw statement keuken

Een zwarte keuken, felrood of compleet in koper. Durf jij het aan? Kies de statement keuken die bij je past. Want als jij niet graag met de massa meeloopt, dan mag ook je keuken wel boven het maaiveld uitsteken. Wij hebben de meest bijzondere keukens voor je op een rij gezet. Lees mee en laat je inspireren.

image alt

Bijzonder kleurgebruik

De statement keuken is niet voor iedereen weggelegd. Het is zo ontzettend persoonlijk! Toch zijn er enkele trends te bespeuren die het verschil kunnen maken in jouw keuken. De meest bijzondere vinden wij toch wel de koperen keuken. Kies uit subtiele details van koper verwerkt in de afwerking van bijvoorbeeld je keukenblad of ga voor een complete koperlook waarbij alle kasten van koper zijn voorzien.

Varieer met kleur
De zwarte keuken is ook een fijn statement. Klinkt misschien erg donker, maar het kan enorm chique staan. Bijvoorbeeld hoogglans zwart of juist mat. Beiden een gave optie. En zo kun je met kleur natuurlijk eindeloos variëren. Wil je een paarse keuken met het befaamde gouden randje? Doen! En vergeet de tegels niet. Houd je keuken bijvoorbeeld basic, maar ga helemaal los op de tegels op de wand.

image alt

Indeling

Ook de indeling van je keuken kan echt voor dat wow-effect zorgen. Als je bijvoorbeeld het grootste gedeelte van je woonruimte ‘opoffert’ aan de keuken, zodat je een grote woonkeuken creëert. Of je maakt een enorme strakke keuken met alleen onderkastjes. Zodat je bijna niet ziet dat het een keuken is. Helemaal mooi is dat als je een speciaal afzuigsysteem gebruikt wat in je kookplaat zit. Zo worden geurtjes afgezogen naar beneden en heb je dus geen afzuigkap nodig! Het bestaat echt, vraag ernaar bij de keukenleverancier.

Je bepaalt het helemaal zelf
Maak je graag een verpletterende indruk, dan is de statement keuken echt iets voor jou. Combineer, ontdek en wees vooral niet bang om bijzondere materialen en kleuren te combineren. Er zijn geen regels, dit is jouw keuken!

Andere stijl? Keukenstijlen
Hoe wil je wonen? Bekijk het woningaanbod